Interesseret i bofællesskabet?

I Blåhøjen har vi ikke nogen venteliste, men vi har en interesseliste.

Alle, der står på vores interesseliste, får direkte besked, når vi har en andel til salg. Vi sætter også andelen til salg via sociale medier og evt. annonce i dagspressen.

Hvis du er interesseret i at stå på vores interesseliste, kan du udfylde formularen her på siden og sende den til os.

Udfyld felterne og skriv “interesseliste” i emnefeltet.

Det er aldrig til at sige, hvornår en andel bliver ledig. Oftest er det de små huse, der bliver ledige, da en andel i første omgang altid vil blive sat internt til salg, (for de beboer der i forvejen er bosat herude).  før en andel sættes til salg. 

Skulle der være en andel til salg i øjeblikket, vil der være et link til download af den aktuelle annonce nedenfor.

  Andel til salg i Blåhøjen

   
  Hus i Blåhøjen til salg I andelsbofællesskabet Blåhøjen i Aarhus Nord er en andel til salg pr. 1.7.21. Blåhøjen er et velfungerende bofællesskab med ca. 56 børn og voksne i alle aldre. Den ledige andel er på 72.8 m2 i to etager. Andelspris 866.920 kr plus forbedringer på ca. 136.000 kr, alt 1.002.920 kr. Husleje 3.378 kr plus varme, ca. 600 kr. Fælleshusudgifter 500 kr pr. voksen. Vi er et socialt og praktisk fællesskab med fællesspisning normalt alle ugens dage. Alle voksne bidrager med madlavning, opvask eller rengøring 5 gange hver 4. uge, og praktiske arbejdsdage 6-7 gange årligt. Vi har fælles storkøkken, vaskekælder, værksted, musikøverum, motionsrum, puderum til børn, ungdomsrum, gæsteværelse, legeplads, fodboldbane, boulebane m.m
  SKRIV til lassesandand@hotmail.com senest den 28.2, hvis du er interesseret i at komme til corona-sikker rundvisning samt infomøde.
   
  Se videoen af bofællesskabet og huset, der er til salg, her: